2022. december 21., szerda

Egy könyv – tőlem

Ma került fel a Magyar Elektronikus Könyvtár oldalára az Egerváry József: Apróságok című kötet. Aprócska kötet, nem lehet a karácsonyfa alá tenni, mert csak a virtuális térben létezik, ám hátha lesz egy kis idő olvasgatni az ünnepek alatt.

Nagyon köszönöm Horák Andrea Kankalinnak az alapos lektorálást, valamint köszönet Pápay Eszternek a megtisztelő ajánlásért.

A kötet elérhető:





5 megjegyzés:

Horák Andrea Kankalin írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Horák Andrea Kankalin írta...

Van virtuális karácsonyfa is. :)
Megtisztelő, hogy lektorálhattam a kötetedet. A következőt is vállalom, mert kell, hogy legyen. Ez a "kis" virtuális könyv is azt igazolja, hogy van ereje a tolladnak. Maximalista vagyok, a hibákat is szóvá teszem, hihetsz nekem.
Az ember ne mondjon le az álmairól - még akkor sem, ha éppen nincsenek belátható távolságon belül.
Azt kívánom, hogy legyen egy "igazi" köteted is.
Hogy miért? Ezért:

"Szeretem a régi könyveket, ujjaimban érzem a múltat, amikor megérintem őket, az illatuk sejtelmes vallomás életútjukról. Szeretem az új könyveket is, szűzies tisztaságuk, érintetlenségük – reménykedve gondolom mindig – izgalmas titkokat rejt." (E. J.)

Ennyi jár annak, akinek lételeme az irodalom, és gyűjteménye értékes művekből áll.
Sok sikert az Apróságokhoz, lendületet a folytatáshoz! :)

Szeretettel: Kankalin

Egervári József írta...

Szia Kankalin!

Köszönöm a biztatásodat, a felajánlásodat, talán lesz „igazi” kötet is, talán nem; ami jár az embernek, az nem mindig jut, vagy nem az, amit szeretne, de a világ mindig ilyen volt, kevesen tudnak folyamatosan csak hatost dobni a dobókockával.
Természetesen továbbra is írom, amit írnom kell, de hogy mi lesz ezeknek az írásoknak a sorsa, azt már nem tudom megmondani. Remélem, lesz hozzájuk lendület is!
Köszönettel:
Joc

Királdi-Kovács István írta...

Szívből gratulálok kedves József, további sikereket és hozzá nagyon jó egészséget kívánok!

Egervári József írta...

Kedves István!

Nagyon köszönöm, viszont kívánom!